'Willem II huurt weer van Aucas: Quiñónez is in beeld'

7 augustus 2019, 08:23

Willem II gaat zich op korte termijn versterken met Jhonny Quiñónez. De 21-jarige middenvelder wordt gehuurd van het Ecuadoraanse Aucas, mits het papierwerk in orde wordt gemaakt. Eerder pikten de Tilburgers daar ook al Diego Palacios met succes op: hij werd vorig seizoen eveneens gehuurd.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Omdat de verhuurperiode van Palacios, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Barcelona (B), zo'n groot succes was, staat Danny Walker, de eigenaar van de Ecuadoraanse club, volgens het BD open voor een nieuwe huurtransfer. Quiñónez moet in Tilburg de opvolger worden van Renato Tapia, die terugkeerde naar Feyenoord deze zomer. 

Willem II profiteert van transfer Palacios

Mocht de overgang van Palacios naar Catalonië daadwerkelijk rondkomen – deze heeft door een blindedarmontsteking vertraging opgelopen –, dan profiteert Willem II volgens de ochtendkrant ook mee. Naar verluidt wordt er zo'n zes miljoen euro op tafel gelegd na de verhuurperiode, waarvan de Tilburgers vijftien procent hebben bedongen. Barça gaat hem eerst huren en bedingt een optie tot koop, volgens diverse Spaanse media. Ook zouden er andere kapers op de kust zijn gekomen, waardoor de deal wel twijfelachtiger geworden is. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen