'Van Wolfswinkel, Karsdorp en le op lijstje van Feyenoord'

'Van Wolfswinkel, Karsdorp en le op lijstje van Feyenoord'

7 augustus 2019 – Feyenoord gaat de markt op als Jeremiah St. Juste wordt verkocht aan FSV Mainz 05. De verdediger is voor negen miljoen op weg naar de Bundesliga-club, geld dat de Rotterdammers hard nodig hebben om de ploeg van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Technisch directeur Sjaak Troost wil Edgar Miguel Ié en Ricky van Wolfswinkel, terwijl Rick Karsdorp ook in beeld is.Dat er interesse is in Ié (25), schrijven Voetbal International en De Telegraaf. De achterhoedespeler, eenvoudig international van Portugal, speelt momenteel bij Trabzonspor en de Rotterdammers hopen hem te huren voor komend seizoen. Achterin heeft trainer Jaap Stam de nodige problemen, zo bleek in de voorbereiding en tegen Sparta Rotterdam afgelopen weekend. Hij kan als centrale verdediger, maar ook als rechtsback uit de voeten. Wat dat betreft is hij vergelijkbaar met St Juste. Volgens het Algemeen Dagblad kan hij een vierjarig contract tekenen en wordt ver vandaag een akkoord bereikt tussen beide clubs. 

Volgens De Telegraaf staat ook Ricky van Wolfswinkel in de concrete belangstelling van Feyenoord. De aanvaller van FC Basel, bij wie hij tegen PSV als rechtsbuiten werd gebruikt, moet in De Kuip als spits gaan fungeren. Nicolai Jørgensen kampt met een blessure, terwijl Dylan Vente vooralsnog niet voldoet. Een akkoord is er volgens de ochtendkrant nog niet.

De komst van Karsdorp is verder weg dan bovenstaande twee voetballers. Feyenoord heeft nog altijd sluimerende belangstelling voor het kind van de club, zo sijpelt ook door in de Italiaanse media. In Rotterdam zijn er geen financiële middelen om hem te kopen, waardoor men hoopt op een huurtransfer. Zelf wil de verdediger in elk geval maar wat graag terugkeren bij de club waar hij doorbrak. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020