'Napoli meldt zich voor Neres, Ajax wil Belgische 'MVP' Vanaken'

7 augustus 2019, 07:28   Bijgewerkt: 7 augustus 2019, 08:21

Ajax moet naast het mogelijke vertrek van Donny van de Beek ook serieus rekening houden met de uitgang van David Neres. Naast Manchester United en Atlético Madrid heeft ook Napoli zich namelijk officieel gemeld bij de Amsterdammers voor de diensten van de aanvaller. Daar tegenover staat de mogelijke komst van Hans Vanaken (Club Brugge).

De Telegraaf meldt dat Napoli, dat eerder met miljoenen voor Arek Milik naar Amsterdam kwam, zich serieus heeft gemeld voor de overname van Neres, die dinsdagavond tegen PAOK Saloniki als invaller binnen de lijnen kwam. De Italiaanse topclub, die naar verluidt ook concreet was voor Hirving Lozano, willen Neres blijvend overnemen. De 22-jarige aanvaller heeft nog een contract tot en met de zomer van 2022.

{image[334226][right-half][]}Komst Vanaken

In België meldt het doorgaans betrouwbare Het Nieuwsblad dat de Amsterdammers op hun beurt op jacht zijn naar Hans Vanaken. De 26-jarige voetballer werd afgelopen jaar MVP van de Jupiler Pro League en volgens het Belgische medium bereidt Marc Overmars een miljoenenbod voor op de man die in 175 duels bijna vijftig keer scoorde voor vice-kampioen van België.

Club Brugge verkocht eerder deze transferwindow met Wesley Moraes, Marvelous Nakamba en Arnaut Danjuma al drie sterkhouders – allen voor een bedrag van 25 miljoen euro of minder –, maar trainer Philippe Clement kon een vertrek van Vanaken desondanks niet uitsluiten. Van de Beek staat voor een overgang naar Real Madrid, dat al langere tijd interesse heeft in de interational van Oranje.

Lees ook: Vanaken voor tweede seizoen op rij Belgisch' beste speler

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen