Van de Beek baalt van mindere fase: "Het was een gatenkaas"

6 augustus 2019, 23:32

Volgens Donny van de Beek was er niets aan de hand voor Ajax, totdat het in de fase voor rust in elkaar zakte. De middenvelder vond dat de Amsterdammers ineens kwetsbaar waren tegen PAOK Saloniki (2-2).

Over de start is hij nog wel te spreken. "Het eerste kwartier begin je gewoon goed, is er niks aan de hand en kom je met 1-0 voor", vertelt de middenvelder aan AT5. "Maar in één keer geef je het helemaal weg, was het ineens een gatenkaas." Hij denkt wel te weten hoe het komt. "Ik denk dat we verkeerd staan, ook met druk zetten. Er komt één pass door het midden en het hele veld ligt open. Dat mag niet." Ook over de tweede helft is hij niet tevreden. "We kwamen niet echt tot grote kansen. Alleen Klaas (-Jan Huntelaar, red.) die nog voor de keeper komt. Uiteindelijk moet je 'm misschien nog wel maken."

Van de Beek vindt dat Ajax belangrijke lessen moet meenemen naar de return van volgende week dinsdag. "Dan moeten we aan de bal rustiger zijn en met druk zetten beter staan. Het kan niet zo zijn dat het opeens helemaal open ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen