PAOK-speler Biseswar rekent niet op terugkeer naar Nederland

6 augustus 2019, 22:56

Voor Diego Biseswar had de wedstrijd tegen Ajax een speciaal tintje. De 31-jarige Amsterdammer speelde jarenlang voor Feyenoord en nam het dinsdag met PAOK Saloniki op tegen Ajax. Hij is niet ontevreden over het 2-2 gelijkspel.

Vooraf had Biseswar een lastige wedstrijd verwacht. "Toen Ajax als tegenstander uit de koker kwam rollen hadden de mensen hier wel zoiets van: 'wat moeten we nou?'", zegt hij tegen FOX Sports. Maar uiteindelijk hebben we het vanavond goed gedaan. De 2-2 viel natuurlijk ongelukkig, als we de voorsprong vast hadden kunnen houden, hadden we een grote kans om de wedstrijd te winnen. In Amsterdam moeten we iets meer rust houden in ons spel, nu gingen we misschien te snel naar voren. De kleine kansen die we vanavond kregen, moeten volgende week grote kansen worden."

Biseswar speelde in Nederland voor Feyenoord, Heracles Almelo en De Graafschap en speelt zijn wedstrijden sinds 2011 in het buitenland. Hij rekent niet op een rentree naar Nederland. "Ik denk niet dat ik nog terugkom, nee. Dit wordt mijn vierde jaar in Griekenland. Ik heb het naar mijn zin hier en heb niks te klagen. Ik ben nu 31 en over een paar jaar is het wel klaar voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen