Ten Hag: "We zijn zeventig minuten de baas geweest"

6 augustus 2019, 22:05

Over de uitslag is Erik ten Hag wel te spreken, maar over het veldspel van Ajax tegen PAOK Salonik is de trainer niet helemaal tevreden. De oefenmeester zag dat Ajax voor rust de controle kwijtraakte en is daardoor kritisch.

"2-2 is een prima resultaat", begon Ten Hag zijn verhaal bij Ziggo Sport. "We zijn goed begonnen, maar daarna hadden we een mindere fase. Het kwartier voor rust hadden we het heel moeilijk en kregen we twee tegengoals. We bleven dezelfde fouten maken en konden dat niet herstellen. Onze positionering was niet goed, we konden de vrije man niet vinden in de opbouw en het ging niet goed in onze pressing. Als één of twee spelers wat anders gaan doen dan we afgesproken hebben, verlies je de controle."

Ten Hag moest zijn ploeg in de pauze bijsturen. "Ik heb in de rust een aantal dingen recht kunnen zetten. We verloren de controle voor rust, maar de tweede helft was volledig voor ons. We zijn zeventig minuten lang de baas geweest, dat stemt me tevreden, maar het is niet genoeg. We moeten negentig minuten lang de baas zijn, dat zal volgende week nodig zijn om een ronde verder te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen