Tadic kritisch op Ajax: "We hadden moeten winnen"

Tadic kritisch op Ajax: "We hadden moeten winnen"

6 augustus 2019 – Een 2-2 gelijkspel in Griekenland is een goede uitgangspositie voor Ajax, maar toch is Dusan Tadic niet helemaal tevreden over het duel met PAOK Saloniki. De aanvoerder is van mening dat Ajax de overwinning had moeten grijpen.Dat zei de captain na de wedstrijd tegen Ziggo Sport. "We moeten kritisch zijn. We hadden moeten winnen", vindt de Serviër. "Soms lieten we goede dingen zien, maar tien à vijftien minuten lang leek het alsof we even waren uitgeschakeld. We stonden niet goed in de opbouw en verloren de bal, waardoor PAOK kon counteren. Als je dat soort dingen beter doet, dan win je deze wedstrijd."

Volgens Tadic had Ajax het in de tweede helft beter voor elkaar. "In de tweede helft speelden we een beter positiespel en kregen we met Daley Blind onze slimste speler aan de bal. Dan is het geen probleem voor ons, omdat hij het belangrijkste is voor ons. Hij is heel slim en hij heeft goede passes. Dan kunnen we opbouwen van achteruit en is het geen probleem."

Tadic weet dat Ajax de goede fasen afwisselt met slechte perioden. "We moesten volwassener spelen en met z'n allen beter verdedigen, als team. Zó kom je in de Champions League en dat is belangrijk."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 januari 2020

  2. vrijdag 17 januari 2020