Ontslagen Molenaar over slechte resultaten Roda: "Steunde me"

6 augustus 2019, 17:02

De slotfase van het afgelopen Eerste Divisie-seizoen bekeek Robert Molenaar thuis vanaf de bank. Dat het bij Roda JC zeker niet beter ging na zijn ontslag, deed de trainer goed. Dat zegt hij eerlijk tegen FOX Sports.

?De coach bezette bij zijn ontslag de zevende plaats met Roda en zag dat de ploeg na zijn ontslag in een vrije val terechtkwam. "Het steunt me wel dat de ploegen waar ik weggestuurd ben, het daar niet heel veel beter gaat", zegt Molenaar eerlijk. "Of eigenlijk alleen maar slechter."

In de zomer werd Molenaar aangesteld bij Almere City FC, waar hij nu de nieuwe hoofdtrainer is. Pikant is dat de eerste competitiewedstrijd aanstaande vrijdag uitgerekend uit tegen Roda is. Een bijzondere ontmoeting, zegt Molenaar. "Het zou raar zijn als je dat als een van de wedstrijden aanmerkt, want je komt er nog maar net weg. Die willen we wel graag winnen. Maar goed, waren we tegen iemand anders begonnen dan had ik precies dezelfde teksten gebezigd. Voor mij zou het wel prettig zijn als ik daar met drie punten wegkom."

Wint Ajax bij PAOK én scoort Tadic eerste goal? Win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen