FC Utrecht
0 – 0
PSV
VVV-Venlo
0 – 4
Vitesse

Klopp toont alle vertrouwen in Hoever: "Sensationeel jonge speler"

Klopp toont alle vertrouwen in Hoever: "Sensationeel jonge speler"

6 augustus 2019 – Jürgen Klopp heeft alle vertrouwen in de toekomst van Ki-Jana Hoever. De zeventienjarige verdediger maakte in de voorbereiding van Liverpool een goede indruk. Niet voor niets liet de winnaar van de Champions League hem vorige week een nieuw contract ondertekenen."Ki-Jana is een geweldige jongen en een sensationele jonge speler, die nog zoveel kan leren", spreekt Klopp zich lyrisch uit op het clubkanaal van Liverpool. "Vooral in de oefenwedstrijd tegen Napoli, toen hij aan de linkerkant stond, speelde hij misschien wel zijn beste vijftien minuten van de voorbereiding."

Klopp geeft de talenten van Liverpool de ruimte en stampt spelers als Hoever niet vol met allerlei informatie. "De jongens proberen zich aan te passen aan wat we van hen vragen. We vertellen ze niet te veel. We willen ze jong, fris en open houden. Ze moeten de informatie van het trainingsveld pikken. Als ik ze alles vertel, zijn het straks net een stel soldaten en dat moet niet."

De Duitse manager zag wel dat het fysiek zwaar was voor Hoever. "Je vergeet snel dat zo'n jongen nog zo jong is. Hij is nog maar zeventien jaar, ongelooflijk. Maar alles komt goed, hij is een fantastische voetballer en ik ben echt blij dat hij langer bij ons onder contract staat."

TOTO verdubbelt je inzet bij winst van Ajax bij PAOK!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 19 oktober 2019

  2. vrijdag 18 oktober 2019