Derby County bevestigt onderhandelingen met Rooney

Derby County bevestigt onderhandelingen met Rooney

6 augustus 2019 – Derby County heeft de gesprekken met Wayne Rooney bevestigd. De topscorer aller tijden van de Engelse ploeg is terug naar zijn vaderland om verder te onderhandelen. Rooney zou bij de club van Phillip Cocu een rol als speler/assistent kunnen krijgen. De Engelsman staat nog onder contract bij het Amerikaanse DC United.Het balletje begon te rollen toen clubeigenaar Mel Morris vernam dat Rooney een terugkeer naar Engeland ambieerde. "Natuurlijk hebben we toen bekeken of we daarin iets konden betekenen", laat Morris weten aan talkSPORT. "Het belangrijkste was het gesprek met Phillip Cocu, dat was cruciaal voor de interesse die Wayne heeft."

Morris heeft er veel vertrouwen in dat Rooney het aanbod accepteert, maar rekent hij zich nog niet helemaal rijk. "Zodra mensen dit nieuws horen, is andere interesse onvermijdelijk. Echter ben ik ervan overtuigd dat dit goed komt. Ik kan garanderen dat Phillip Cocu net zo enthousiast is als ik."

De club en Rooney hebben nog eventjes om tot een akkoord te komen. Donderdag sluit in Engeland de transfermarkt en mogen clubs geen spelers meer aantrekken.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019