Feyenoord moet vrezen voor vertrek van St. Juste

6 augustus 2019, 13:02   Bijgewerkt: 6 augustus 2019, 13:23

Feyenoord dreigt Jeremiah St. Juste kwijt te raken. De 22-jarige verdediger nadert een transfer naar FSV Mainz. Dat meldt Voetbal International op basis van Duitse bronnen. Het management van de speler bevestigt aan het [a,https://www.ad.nl/transfer-talk/st-juste-staat-voor-vertrek-naar-mainz~a72be8cb/,_blank,Algemeen Dagblad] dat er verregaande interesse is, maar hebben ook andere Duitse clubs en ploegen uit de Franse Ligue 1 interesse. St. Juste kan bij de huidige club van oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius een meerjarig contract tekenen.

St. Juste's verbintenis bij Feyenoord loopt nog twee jaar door. De Rotterdammers zullen dus een transfersom ontvangen voor de speler. Het AD denkt aan 'enkele miljoenen'. Sportief is een vertrek van St. Juste een hard gelag voor Feyenoord. Als hij daadwerkelijk verkast naar Mainz, raakt de club opnieuw een basisspeler van vorig seizoen kwijt. Tonny Vilhena vertrok al naar Krasnodar en Robin van Persie beëindigde zijn carrière.

Feyenoord plukte St. Juste twee jaar geleden weg bij sc Heerenveen. In Friesland maakte de jeugdinternational faam als centrale verdediger, maar bij Feyenoord wordt hij ingezet als rechtsback. Ook onder Jaap Stam is dat het geval.

Wint Ajax bij PAOK én scoort Tadic eerste goal? Win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen