Aanstellingen Europese duels: Van Boekel en Higler krijgen duel

6 augustus 2019, 11:01

PSV, Feyenoord en AZ weten hun scheidsrechters voor de Europese duels. Ook hebben Nederlandse arbiters affiches in de voorronde van de Europa League gekregen. Pol van Boekel en Dennis Higler mogen midweeks beiden aan de bak.

De uitwedstrijd van PSV tegen Haugesund staat onder leiding van Matej Jug. De Sloveen had in het verleden al eens een wedstrijd van Ajax en het Nederlands elftal onder zijn hoede. Het treffen tussen Feyenoord en Dinamo Tbilisi is donderdag in handen van de Oekraïner Serhiy Boiko. Hij is vanuit het verleden een bekende van AZ. De Alkmaarders zelf hebben tegen FC Marioepol de Deen Michael Tykgaard als scheidsrechter. De Scandinaviër floot nooit eerder een wedstrijd van een Nederlandse club.

Van Boekel en Higler

Het Nederlandse scheidsrechterskorps wordt midweeks vertegenwoordigd door Van Boekel en Higler. Van Boekel fluit in Zweden het duel tussen Norrköping en Hapoel Beer-Sheva. De winnaar van dit tweeluik speelt in de volgende voorronde tegen Feyenoord of Tbilisi. Higler wacht een heet potje in Roemenië, waar hij de leiding heeft over Universitatea Craiova - AEK Athene. De aanhang van Craiova misdroeg zich afgelopen week nog door een aansteker op het hoofd van arbiter Arnold Hunter te gooien.

Wint Ajax bij PAOK én scoort Tadic eerste goal? Win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen