'Bayern gaat zich melden voor Ziyech, veel beweging rond Neres'

'Bayern gaat zich melden voor Ziyech, veel beweging rond Neres'

6 augustus 2019 – Bayern München wil doorpakken met Hakim Ziyech. Volgens het Algemeen Dagblad is vooral de vraag hoelang de kampioen van Duitsland wacht. Ook neemt de belangstelling voor David Neres meer toe. Dat terwijl Ajax zo vroeg in het seizoen voor cruciale weken staat.De interesse van Bayern in Ziyech kwam gisteren (maandag) vanuit Duitsland op gang. Der Rekordmeister zoekt een alternatief nu de komst van Leroy Sané lijkt te mislukken. BILD noemde Ziyech de 'eerste optie' en vermoedt dus ook het AD dat Bayern zich gaat melden voor de Ajacied.

Ook de toekomst van David Neres blijft ongewis. Marc Overmars verklapte eerder al aan Nederlandse media dat één club concreet is voor de Braziliaan. Naar verluidt is dat Atlético Madrid. De hiervoor genoemde ochtendkrant schrijft dinsdag dat er veel beweging op gang komt rond Neres.

De eerste die lijkt te vertrekken is Donny van de Beek. Het wordt steeds waarschijnlijker dat Ajax hem verliest aan Real Madrid, maar niet voordat de Amsterdammers het tweeluik met PAOK Saloniki achter de rug hebben. Erik ten Hag bevestigde op de persconferentie dat Van de Beek de beide duels met de Grieken speelt.

TOTO verdubbelt je inzet bij winst van Ajax bij PAOK!


gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020