Gisteren gemist: Tadic Ajax-captain, Cocu goed van start bij Derby

6 augustus 2019, 00:30   Bijgewerkt: 5 augustus 2019, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 5 augustus.

Tadic aanvoerder van Ajax, Van de Beek speelt duels met PAOK

Dusan Tadic is de nieuwe aanvoerder van Ajax. Bij afwezigheid van hem draagt Daley Blind de band. Dat bevestigde Erik ten Hag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Ook liet de trainer weten dat Donny van de Beek beide wedstrijden tegen de Grieken speelt.

Cocu kent droomstart met overwinning bij Huddersfield Town

Phillip Cocu is uitstekend begonnen aan zijn klus bij Derby County. De oud-coach van PSV en Fenerbahçe zegevierde in de seizoensopener van het Championship tegen Huddersfield Town (1-2). Binnen de lijnen kwamen maandagavond vier Nederlanders in actie.

'SC Heerenveen akkoord met Kayserispor over Rienstra'

Ben Rienstra nadert zijn vertrek bij sc Heerenveen. De Friese club is rond met Kayserispor meldt de Leeuwarder Courant. Rienstra en de Kayserispor hebben nu alle ruimte om met elkaar een akkoord te vinden. Dat lijkt een kwestie van tijd. Voor de speler van Heerenveen met nog een tweejarig contract vangt Heerenveen enkele tonnen.

Officieel: Til tekent voor vier seizoenen bij Spartak Moskou

Guus Til heeft zijn transfer naar Spartak Moskou afgerond. Zowel AZ als de Russen bevestigen de overgang. De 21-jarige middenvelder kwam maandag succesvol door de medische keuring en ondertekende een vierjarig contract. Naar verluidt kan de transfersom oplopen tot maximaal achttien miljoen euro.

'Cocu's Derby County denkt aan Rooney in rol als speler/assistent'

Phillip Cocu krijgt mogelijk Wayne Rooney als assistent. Derby County zou gesprekken met Rooney voeren over een rol als speler/assistent-coach. Met dat opmerkelijke bericht komt The Telegraph. De topscorer aller tijden van Engeland beschikt nog over een eenjarig contract bij DC United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen