Jans gepresenteerd bij Cincinnati: "Ik ben niet Ronnie Potter"

5 augustus 2019, 21:53

Ron Jans tempert de verwachtingen bij zijn nieuwe club FC Cincinnatti. Met nog tien wedstrijden voor de boeg staat Cincinnati onderaan in de Eastern Conference. "Ik ben niet Ronnie Potter met een toverstaf die ervoor zorgt dat we vanaf nu alle wedstrijden winnen", spreekt Jans bij zijn presentatie.

"Ik wil onderdeel zijn van de progressie die deze club maakt", zegt de voormalig technisch manager van FC Groningen op beelden van FOX Sports. "Over een jaar moeten we het beter doen en daar wil ik mee helpen. Het is een soort nieuwe start, met frisse energie. We willen zien dat we niet zomaar accepteren dat we onderaan staan en veel wedstrijden verliezen. Dat moeten we omdraaien."

Gerard Nijnkamp overtuigde Jans naar de MLS te komen. De twee waren samen erg succesvol bij PEC Zwolle. Onder het duo won PEC in 2014 de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. "We wonnen niet alleen prijzen", zegt Nijkamp. "We bouwden ook iets samen op. Vooral Ron in zijn rol als trainer. Dat heeft mij ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om dit project naar een hoger niveau te tillen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen