Erik Bakker (29) zoekt nieuwe club: "Kansen nemen met de dag af"

5 augustus 2019, 17:56

De zoektocht van Erik Bakker (29) naar een nieuwe club verloopt moeizaam. Tot hij een nieuwe werkgever gevonden heeft, houdt hij de conditie op peil bij zijn oude club PEC Zwolle. "Misschien zijn er onder in de Eredivisie nog clubs die een speler nodig hebben", zegt de middenvelder.

"Ik kan zeker van waarde zijn. Of een club komt uit de top van de Keuken Kampioen Divisie, maar het moet wel passen", laat Bakker weten aan De Stentor. "Momenteel zit er niets concreets in de pijplijn. De kansen nemen met de dag af, maar daar denk ik nog niet aan. Komt er iets moois, dan ga ik het doen. Zo niet, dan is het jammer. Dan zijn er ook andere dingen mogelijk. Maar daar wil ik het nu nog niet over hebben. Eerst focussen, daarom train ik mee bij PEC. Ik ben blij dat de club mij deze mogelijkheid biedt. Ik ben benieuwd wat er gaat komen."

Bakker, die na de winterstop zijn basisplaats bij De Graafschap kwijtraakte, was deze zomer wel twee keer op proef bij het Deense Silkeborg. Daar kreeg de Drent niet het juiste gevoel bij. "Dat had niets te maken met de club en de aardige mensen daar. Maar toen ik er zat, voelde ik het niet echt. Mijn vriendin Vera moest dan haar baan opzeggen, het is nogal een stap. Ik hoopte dat ik daar een soort nieuwe energie zou krijgen, na een vervelende periode."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen