Woudenberg verlengt zijn bij Heerenveen tot en met 2022

5 augustus 2019, 15:43

SC Heerenveen heeft het contract van Lucas Woudenberg (25) open gebroken en verlengd. De verdediger die het seizoen onder Johnny Jansen is begonnen als basisspeler had een aflopende verbintenis komende zomer, maar ligt in het Abe Lenstra Stadion nu vast tot en met de zomer van 2022. Hij wordt beloond voor zijn ontwikkeling de laatste jaren.

"Lucas heeft zich de afgelopen twee jaren goed ontwikkeld en we denken dat hij hier nog verder kan doorgroeien", legt technisch manager Gerry Hamstra uit. "Hij past met zijn karakter en speelstijl goed bij de club. Daarom zijn we erg blij dat we onze samenwerking hebben verlengd." De Witte Keniaan kwam in 2017 over van Feyenoord en speelde al ruim vijftig keer voor de Friezen.

Het contract van Woudenberg liep eigenlijk deze zomer al af, maar Heerenveen lichtte zijn optie vorig seizoen, ondanks dat hij een moeilijk seizoen doormaakte. Onder Jan Olde Riekerink begon hij vaak op de bank, pas in 2019 had hij een vaste basisplaats. Ook onder Jansen behield hij zijn plek in het elftal. Eerder voetbalde hij voor Excelsior en NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen