Jahanbakhsh wil niet terug naar Nederland: "Veel vertrouwen"

Jahanbakhsh wil niet terug naar Nederland: "Veel vertrouwen"

5 augustus 2019 – Ondanks een moeizaam debuutseizoen wil Alireza Jahanbakhsh de handdoek niet in de ring gooien bij Brighton & Hove Albion. De 25-jarige Iraniër is vastberaden om door te breken in de Premier League en wil niet terugkeren naar Nederland.Jahanbakhsh brak bij AZ definitief door in het profvoetbal en vertrok vorig jaar naar Brighton. Daar kende hij een moeizaam eerste seizoen. Volgens zaakwaarnemer Amir Hashemir stond de buitenspeler in de belangstelling van PSV en AZ. "Natuurlijk is het mooi dat er zoveel interesse in Alireza is", vertelt hij aan Voetbal International.

"Dat Nederlandse clubs hem wilden hebben, maakte het extra speciaal. Nederland is voor Alireza echt zijn tweede thuis, hij is verliefd op het land. Maar eerst wil hij zich bewijzen bij Brighton. Alireza heeft inmiddels een mooi appartement en woont niet meer in een hotel en hij heeft de hele voorbereiding meegemaakt, waarin hij een goede indruk heeft gemaakt. Het is uitgesloten dat hij deze zomer nog vertrekt bij Brighton."

Jahanbakhsh speelde vorig seizoen negentien Premier League-wedstrijden voor Brighton, maar scoorde niet één keer. En dat terwijl hij het seizoen daarvoor nog 21 keer doel trof namens AZ.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019