Sandler maakt debuut in Anderlecht-basis: "Heb vertrouwen"

Sandler maakt debuut in Anderlecht-basis: "Heb vertrouwen"

5 augustus 2019 – Philippe Sandler stond zondag voor het eerst in de basis bij Anderlecht. De huurling van Manchester City kon met zijn team echter geen goed resultaat afdwingen bij Moeskroen (0-0). Hij hoopt dat de eerste overwinning toch snel zal volgen."Het was mooi om voor Anderlecht te spelen, alleen kon het resultaat beter. Daar baal ik van", zei de 22-jarige verdediger tegen Sporza. "Achterin stond het goed, alleen hadden we er voorin ook een moeten maken, zeker in de eerste helft. En als wij scoren, moet de tegenstander komen. En dan krijgen we meer ruimte.

Na de pauze draaide het minder goed bij Anderlecht, waar Michel Vlap de negentig minuten vol maakte. "Omdat nog niet iedereen topfit is", denkt Sandler. "Ik kreeg in de 75stee minuut last van krampen. Met zo'n jonge ploeg viel het wat dood in de slotfase. De komende wedstrijden zal het wel beter gaan."

Anderlecht verloor de eerste competitiewedstrijd en staat dus pas op één punt na twee duels. Toch wil Sandler niet in paniek raken. "We zijn aan een traject begonnen en focussen enkel op onszelf. Daar heb ik alle vertrouwen in."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019