Spoorboekje: Ajax ontmoet PAOK, Schöne wordt medisch gekeurd

Spoorboekje: Ajax ontmoet PAOK, Schöne wordt medisch gekeurd

6 augustus 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 6 augustus.
Nieuws

Schöne rondt transfer af
Terwijl zijn (oud-)ploeggenoten in Griekenland zich klaarmaken voor de voorronde van de Champions League, werkt Genoa aan een transfer. Vandaag (dinsdag) wordt hij medisch gekeurd en zet hij zeer vermoedelijk zijn handtekening onder het contract. Uiterindelijk morgen (woensdag) zal de presentatie van de Deen plaatsvinden. 


Specials

PAOK Saloniki: brein achter succes vervangen door de toekomst
Ajax-opponent PAOK Saloniki verloor hun brein achter de Griekse dubbel. Onverwacht trok Razvn Lucescu de deur achter zich dicht. De Roemeen kon een lucratief aanbod vanuit Saoedi-Arabië door Al-Hilal niet weerstaan. PAOK had zijn opvolger binnen 48 uur klaarstaan: Abel Ferreira, een van de meest belovende trainers in het hedendaagse voetbal.

Wedstrijden

PAOK Saloniki - Ajax (19.00)
Met Donny van de Beek en Edson Álvarez gaat Ajax proberen de play-offs van de Champions League te halen. Daarin treft het APOEL Nicosia of Qarabag FK, maar eerst moet het nog wel afrekenen met de kampioen van Griekenland. En dat wordt niet eenvoudig, voorspelde Davy Klaassen al. In het jaar dat de Europa League-finale werd gehaald, hadden de Amsterdammers de nodige moeite met PAOK. Hoe is dat ditmaal?

APOEL Nicosia - Qarabag FK (19.00 uur)
Mits Ajax zelf afrekent met PAOK Saloniki, is een van deze ploegen de tegenstander in de laatste voorronde van de Champions League. Dat hoorden de Amsterdammers gisteren tijdens de loting voor de play-offs. APOEL is de 28-voudig kampioen van Cyprus en is de laatste vier seizoenen al ongenaakbaar in eigen land. Qarabag heeft een vergelijkbare status in Azerbeidzjan. Beide clubs dromen nu van het miljardenbal.

Voetbal op tv

19.00 uur: Ajax - PAOK Saloniki, Ziggo, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League
20.30 uur: Club Bruggo - Dinamo Kiev, Q2, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019