Van der Heijden blijft zeggen dat hij weg wil uit De Kuip

Van der Heijden blijft zeggen dat hij weg wil uit De Kuip

5 augustus 2019 – Als het aan Jan-Arie van der Heijden ligt, dan trekt hij de deur van De Kuip spoedig definitief achter zich dicht. De 31-jarige verdediger baalt van het feit dat hij in principe twee keus is onder Jaap Stam en wil graag ergens anders aan de bak.Dat heeft Van der Heijden vorige week al aangegeven en dat is niet veranderd nu Sven van Beek geblesseerd is. Zondag stond de verdediger in de basis tegen Sparta (2-2). "Ik wil nog steeds weg", zei de 31-jarige verdediger na het duel tegen FOX Sports. "Ik ben er wel mee bezig, maar van een vertrek is op dit moment geen sprake. Feyenoord wil me niet laten gaan."

De verdediger vond het overigens niet moeilijk om zich op te laden voor het duel met Sparta. "Ik baal van mijn rol, maar ik blijf een professional", zei de routinier. "Bovendien heb ik ook niet te horen gekregen dat ik op de bank zou belanden. Het is dan ook niet lastig voor mij om in actie te komen. Ik speel voor een hartstikke mooie club waar ik altijd honderd procent voor zal blijven geven."

Berghuis
Tot opluchting van de Feyenoord-fans tekende Steven Berghuis zondag een nieuw contract, waarmee hij uit handen blijft van PSV. Volgens het Algemeen Dagblad is er een gelimiteerde transfersom opgenomen in de verbintenis, waardoor hij komende zomer alsnog zou kunnen vertrekken. "Ik heb nog wel de ambitie om in het buitenland te spelen'', zegt de aanvaller. "Maar nu telt alleen Feyenoord. Ik heb echt een band opgebouwd met de club in de laatste jaren. Na afgelopen seizoen had ik een slecht gevoel, over mezelf, over hoe het team zich ontwikkelde. Maar vanaf de eerste training had ik er weer zin in, je voelde dat er weer iets begon te bloeien in het elftal. Daar wil ik graag een rol in spelen."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 25 oktober 2020

  2. zaterdag 24 oktober 2020

  3. vrijdag 23 oktober 2020