'Van de Beek topprioriteit van Real Madrid, Bayern wil Ziyech tóch'

'Van de Beek topprioriteit van Real Madrid, Bayern wil Ziyech tóch'

5 augustus 2019 – Donny van de Beek is hard op weg naar de uitgang bij Ajax. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid en gaf toe dat er inderdaad belangstelling is. Volgens het Algemeen Dagblad is het niet de vraag óf, maar vooral wanneer hij naar de Spaanse hoofdstad vertrekt. Ook voor Hakim Ziyech neemt de belangstelling toe.Omdat de overgang van Paul Pogba met de dag moeilijker wordt, mede omdat de transfermarkt in Engeland voor komend weekend al sluit, heeft Real Madrid de pijlen gericht op Van de Beek. Hij zou volgens het AD zelfs topprioriteit zijn. De Amsterdammers willen hem in de confrontatie met PAOK Saloniki nog wel graag inzetten. De overgang van collega-middenvelder Lasse Schöne naar Genoa staat eveneens op het punt van afronden: alleen het medische gedeelte moet nog worden gedaan.

Ziyech naar Bayern?
Uit Duitsland komen de geruchten dat de interesse van Bayern München in Ziyech weer is toegenomen. Der Rekordmeister was lang bezig met Leroy Sané van Manchester City, maar die overgang lijkt in het water te vallen. Genoodzaakt door het verlies in de Super Cup is Bayern op jacht naar versterkingen en Ziyech wordt door BILD genoemd als zeer serieuze optie. Door het doorgaans betrouwbare medium wordt hij als 'eerste optie' genoemd.

Daarmee ziet Ajax een hoop middenvelders alsnog vertrekken, nadat eerder ook De Jong al wegging. Met de komst van Razvan Marin en mogelijk Edson Alvarez is er wel ingespeeld op de vervangers, ook omdat Daley Blind tot dusver op het middenveld staat in plaats van achterin en ook Carel Eiting weer fit is.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020