Paes ondanks de twee tegengoals tevreden over 'tweede debuut'

Paes ondanks de twee tegengoals tevreden over 'tweede debuut'

5 augustus 2019 – Maarten Paes was zondag zonder twijfel de meest verrassende naam in de basis van FC Utrecht. De doelman kreeg het vertrouwen boven David Jensen en kon ondanks twee tegendoelpunt tegen ADO Den Haag (2-4) tevreden zijn over zijn optreden. "Ik ben heel blij hoe het is gegaan", glunderde de jonge doelman.Op het clubkanaal van FC Utrecht ging hij in op zijn 'debuut'. Hoewel het wel zo voelde, was het voor Paes de tweede keer dat hij mocht spelen. Vorig seizoen deed hij ook al een keer mee. "Maar ik voelde hetzelfde, ik moest me bewezen", legde Paes uit. "Helaas heb ik niet de nul gehouden zoals de vorige keer, maar ik ben toch blij."

Lees ook: Van den Brom passeert Jensen en kiest Paes in Utrecht-doel

Want ondanks een razendsnelle 2-0 achterstand werd er nog gewonnen. "Ik heb hard gewerkt aan mijn mentale aspect. Dus ik ben ondanks de tegengoals mijn ding blijven doen en zelfverzekerd blijven keepen. Gelukkig heb ik niet te veel gedacht aan de tegengoals", zei de goalie.

De 2-0 achterstand werd omgedraaid in een 2-4 zege en dus loofde Paes de veerkracht van zijn elftal. "Na de klap van donderdag en deze klap zijn we heel veel passie en hartstocht blijven vechten", aldus de doelman, die met zijn spelhervatting nog een aandeel had in het laatste doelpunt. "Ik had kippenvel toen we scoorden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019

  3. zondag 13 oktober 2019