'Heerenveen raakt Rienstra snel kwijt aan Turkse club'

4 augustus 2019, 22:27

SC Heerenveen kende sportief een perfect weekend met de 0-4 overwinning bij Heracles Almelo in de Eredivisie, maar krijgt vermoedelijk ook snel een domper te verwerken. Ben Rienstra staat namelijk voor een vertrek bij de Friese club: de 29-jarige middenvelder, die de aanvoerdsband droeg, is dicht bij een transfer naar de Turkse competitie.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant althans. Volgens het dagblad heeft Rienstra zijn laatste wedstrijd voor de Friese club 'vermoedelijk' wel gespeeld. Omdat hij nog een doorlopend contract heeft, vangt sc Heerenveen wel een transfersom. Om welke club het gaat, weet de LC niet, maar wel een uit de hoogste afdeling van Turkije. Eerder deze zomer kwamen uit Turkije de onbevestigde berichten dat Besiktas de geïnteresseerde club zou zijn: daarover wordt nu met geen woord gerept. Na het duel in Almelo ging hij met zijn kindje langs het uitvak met de fans. 

Na onder andere Sam Lammers, Stijn Schaars, Yuki Kobayashi, Morten Thorsy, Kik Pierie en Michel Vlap is Rienstra niet de eerste basisspeler die vertrekt deze zomer uit het Abe Lenstra Stadion. Desondanks won sc Heerenveen onder Johnny Jansen de eerste competitiewedstrijd wel met liefst 0-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen