Groenendijk hoopt snel op rust binnen en buiten de lijnen bij ADO

4 augustus 2019, 20:57

Alfons Groenendijk hoopt dat de rust snel terugkeert bij ADO Den Haag. De oefenmeester gaf met zijn elftal een 2-0 voorsprong zondag weg in een 2-4 nederlaag. Dat gebeurde uiteraard op het veld, maar dat kwam mede omdat de ploeg nog maar weinig tot geen versterkingen heeft gekregen en voorin bepalende spelers zag vertrekken. "Ik vind het niet goed dat het allemaal zo lang duurt."

Dat zei de coach tegenover Omroep West. "De rust moet terug komen binnen de club, het algemene belang moet worden gediend", aldus Groenendijk, die mede doelde op de uitgaande transfer van Nasser El Khayati. Hoewel die officieel nog niet rond is, rekent de trainer wel op een overeenkomst. "Ik hou nog steeds rekening met zijn vertrek."

Over de wedstrijd was Groenendijk duidelijk: hij was deels tevreden, maar zag vooral fysiek zijn ploeg het onderspit delven. "We hebben weinig van dit soort wedstrijden gespeeld, dus dat ga je voelen. Misschien heeft dat er mee te maken dat we net op de cruciale momenten net wat minder alert zijn. Anders waren sommige tegengoals wellicht te voorkomen. Maar het is logisch: we zijn wat jongens kwijtgeraakt en er zijn wat jongens afwezig. Dat was net te veel om alles te dragen."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen