AZ krijgt 18 miljoen voor Til: "Hier moeten we voor gaan"

4 augustus 2019, 20:28   Bijgewerkt: 4 augustus 2019, 20:57

Guus Til gaat AZ verlaten voor Spartak Moskou en de transfersom van de middenvelder bedraagt zo'n achttien miljoen euro. Hoewel Max Huiberts, directeur voetbalzaken, officieel geen mededelingen wil doen over de transfersom, bevestigt hij dat het om een somma van die orde van grote gaat. "Het zit in de buurt van achttien miljoen", knikte hij.

Tegenover FOX Sports werd hij gevraagd naar de transfer. "Eigenlijk willen we Guus niet kwijt. We wilden hem bij AZ houden. Alleen we zijn een club, dat als het om hele bijzondere bedragen gaat waar we veel mee kunnen, dan is er weleens geen weg meer terug. En hier moeten we voor gaan", verzekerde Huiberts over de uitgaande overgang van Til, die aanstaande is.

Blij is hij er overigens zeker niet mee. "Want Guus is belangrijk voor ons. We gaan hem wel missen", aldus Huiberts, die niet opeens veel gaat investeren. "Wij doen geen rare sprongen. We kopen spelers die bij het grote publiek niet bekend zijn. Romero, Moreno, Altidore, Pelle, Perez. Allemaal voor een klein bedrag gekocht en hebben bij ons een ontwikkeling doorgemaakt. Wij gaan geen hoge transferbedragen betalen."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen