Berghuis blijft bij Feyenoord: "Er was interesse van PSV"

Berghuis blijft bij Feyenoord: "Er was interesse van PSV"

4 augustus 2019 – Steven Berghuis heeft zijn contract zondag verlengd bij Feyenoord, maar kon ook naar PSV. De Eindhovenaren hadden interesse, maar de buitenspeler hapte niet toe en heeft daar zelfs naar eigen zeggen amper over getwijfeld. "Er is niets voorbij gekomen, waar ik de club voor wilde verlaten", aldus de buitenspeler.Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. Dat PSV interesse had, klopt. "Maar ik heb nooit echt aan vertrek gedacht, want het is nooit een optie geweest. Er was wel interesse", knikte Berghuis. "Ook van PSV, ja. Maar dit is mooier, anders had ik niet bijgetekend." De nieuwe verbintenis houdt hem tot en met 2022 in Rotterdam-Zuid.

"Ik ben er zelf vrij rustig onder gebleven en heb er ook niet heel veel van meegekregen", zegt Berghuis over de onrust die er was ontstaan over zijn plek. "Ik heb me echt gefocust op trainen, fit blijven en op Feyenoord. Ik heb me bewust een beetje op de achtergrond gehouden, maar had ook niet echt veel nieuws."

Gelijkspel tegen Sparta
Over de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-2) was Berghuis minder content. "We hebben bij vlagen goed gespeeld en kansen gecreëerd, maar we maken er te weinig. Achterin blijven we kwetsbaar, er is genoeg werk aan de winkel." Over zijn eigen gemiste kopkans was hij resoluut. "De volgende kop ik erin."

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 25 oktober 2020

  2. zaterdag 24 oktober 2020

  3. vrijdag 23 oktober 2020