Fraser kan 'onmogelijk blij' zijn na late tegentreffer, maar wel trots

4 augustus 2019, 17:35

Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser kon niet genieten van het gelijkspel dat zijn ploeg behaalde in De Kuip. Op voorhand was de 2-2 remise een goede uitslag, maar door het late doelpunt was de coach ziek van het resultaat. "Je kunt hier onmogelijk blij mee zijn, met nog een minuut te gaan", aldus Fraser.

Tegenover FOX Sports ging hij in op het duel, waarover hij al met al overigens wel tevreden was. "Uiteindelijk overheerst dat ik trots ben op de groep. En gezien het wedstrijdbeeld is het resultaat wel terecht", was de coach ook realistisch. In de pauze stond het ook nog gelijk (0-0). "En hoelanger het 0-0 blijft, hoe groter de kans is dat er wat kan in De Kuip. Het publiek gaat zich dan ook roeren."

Lees ook: Stam baalt na remise: "Hebben zelf ook kansen gehad"

Uiteindelijk hield Sparta Rotterdam een punt over de ontmoeting. "Dat je goed speelt, is het beeld van de voorbereiding. De afspraak was om op de bluf vol druk te zetten, maar dat hebben we niet gedaan. We hebben iets te veel ontzag gehad", zag Fraser. "Maar Feyenoord, Ajax en PSV inspireren altijd. Dit moeten we elke week brengen."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen