Van den Brom passeert Jensen en kiest Paes in Utrecht-doel

Van den Brom passeert Jensen en kiest Paes in Utrecht-doel

4 augustus 2019 – David Jensen is niet langer de eerste keeper van FC Utrecht. De doelman is door trainer John van den Brom nog voor het seizoen gepasseerd en ontbreekt tegen ADO Den Haag zelfs in de wedstrijdselectie. Maarten Paes profiteert van de wissel en staat in de Hofstad in de basis. Het 21-jarige talent staat voor de tweede keer in zijn loopbaan in de basis in de Eredivisie."We kiezen voor Maarten en dat hebben we David gisteren verteld", lichtte Van den Brom toe tegenover FOX Sports. "Dan heeft het nu geen zin om hem op de bank te zetten. Ook omdat onze derde keeper, Tijmen (Nijhuis, red.) fit is. Hij is een goede stand-in, we hebben goede keepers. Daarom hebben we David twee dagen vrij gegeven. Hij meldt zich dinsdag weer."

Jensen ging in de voorronde van de Europa League niet vrijuit bij de tegengoals, het duel waarin de Domsteldingen werden uitgeschakeld. Paes staat bekend als een groot talent en kwam ook uit voor Jong Oranje. Van den Brom gaf aan niet weer de transfermarkt op te willen, waarop bijvoorbeeld Michel Vorm nog beschikbaar is. "We gaan niet elke week een andere keeper opstellen."

De 27-jarige Jensen speelde 111 duels voor FC Utrecht en heeft nog een contract tot en met 2021 in de Domstad. Vorig seizoen was ook Dick Advocaat niet altijd te spreken over de doelman.

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019

  3. zondag 13 oktober 2019