Stam content met bijtekenen Berghuis: "Hartstikke mooi"

4 augustus 2019, 15:04

Gedurende de voorbereiding heeft Jaap Stam altijd hoop gehad dat Steven Berghuis bij Feyenoord zou blijven. Dat gaat zeker gebeuren, aangezien de aanvaller zondag tot 2022 heeft bijgetekend in De Kuip. Een goed signaal, vindt Stam.

Voorafgaand aan het duel met Sparta ging de coach bij FOX Sports in op het verse contractnieuws. "Dat is zeker goed nieuws. We kennen allemaal de kwaliteit van Steven", zei Stam "Hij heeft laten zien in het verleden en in de voorbereiding dat hij enorm belangrijk voor ons is. Hij kan het verschil gaan maken, dus het is hartstikke mooi dat hij gaat blijven."

Volgens Stam was er ook de afgelopen periode een positieve houding waar te nemen bij Berghuis, die in de belangstelling stond van PSV. "Hij heeft zich tijdens trainingen en wedstrijden altijd maximaal ingezet", zegt Stam. "Natuurlijk had hij nog een doorlopend contract, maar uiteindelijk weten we allemaal hoe het kan gaan in de voetballerij, ook al heb je te maken met contracten. Toch ben ik er altijd van uitgegaan dat hij zou blijven en dat hij zou bijtekenen."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen