Spoorboekje: Cocu debuteert bij Derby County, ErediVisie

Spoorboekje: Cocu debuteert bij Derby County, ErediVisie

5 augustus 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 5 augustus.Nieuws

Loting play-offs
In de Europa League en Champions League wordt er geloot voor de play-offs. Mochten de Nederlandse ploegen doorkomen in Europa, dan kennen ze na vandaag (maandag) hun mogelijke opponenten. Om 12.00 begint de loting van het miljardenbal, een uurtje later volgt de Europa League.

Specials

ErediVisie
Voor het eerst sinds 1988/89 verloren Ajax, PSV én Feyenoord punten in de eerste speelronde van de Eredivisie. AZ was de enige kampioen van deze eeuw die de eerste speelronde wel wist te winnen en staat door de 4-0 zege direct bovenaan. Genoeg reden tot napraten over de eerste speelronde en dat doen we in onze wekelijkse rubriek ErediVisie.

Wedstrijden

Huddersfield Town - Derby County (20.45 uur)
Na een korte voorbereiding mag Phillip Cocu als opvolger van Frank Lampard beginnen aan zijn klus bij Derby County. "We hebben zo snel mogelijk onze filosofie overgedragen op de selectie", liet de Nederlander weten voorafgaand aan het duel. Hij wil vasthouden aan de principes van Lampard, maar de selectie liep leeg in de zomer. Wordt het een succes in de Championship?

Voetbal op tv

20.30 uur: 1. FC Nürnberg - Hamburger SV, FOX Sports 4, live verslag van het competitieduel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019