AC Milan versterkt middenveld met Afrika Cup-uitblinker

4 augustus 2019, 10:47

De langverwachte transfer van Ismael Bennacer naar AC Milan is eindelijk helemaal rond. Zondagochtend heeft de Italiaanse grootmacht melding gemaakt van de komst van de middenvelder van Empoli. Over de hoogte van de transfersom worden geen uitspraken gedaan.

De 21-jarige Bennacer is bij de voetbalfans voornamelijk bekend van zijn optredens op de Afrika Cup. De middenvelder was de grote regisseur bij Algerije en maakte daarmee grote indruk. Hij werd verkozen tot Speler van het Toernooi op de Afrika Cup, die gewonnen werd door zijn land. Milan wilde de Algerijn graag aantrekken en heeft de transfer zondag helemaal afgerond. Bennacer heeft voor vijf jaar getekend en is de tweede Empoli-speler die deze zomer de overstap maakt naar Milan. Eerder deed Rade Krunic dit al.

Bennacer speelde van de zomer van 2015 tot januari 2017, waar hij niet wist door te breken in het eerste elftal. De Engelsen verhuurde hem aan Ligue 2-club Tours, waar hij het seizoen afmaakte als basisspeler. In de zomer van dat jaar vertrok hij vervolgens naar Empoli.

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen