Buijs niet blij met gedrag van fans: "Ga achter de ploeg staan"

4 augustus 2019, 09:52

Dat uitgerekend Ajden Hrustic de winnende goal maakte in de wedstrijd tegen FC Emmen, voelt goed voor FC Groningen-trainer Danny Buijs. De aanvaller werd negatief bejegend vanuit het uitvak, maar maakte dus wel de winnende goal (0-1).

De fans van Groningen lieten in woord en gebaar horen dat ze wilden dat Hrustic zou worden gewisseld. "Dat helpt niemand. Ga achter je ploeg staan tijdens de wedstrijd, buig het om naar iets positiefs. Na afloop mag er best kritiek zijn, richt deze dan op mij. Deze jongens werken keihard, zijn jong en maken fouten", zegt Buijs tegen RTV Noord.

"Dat moet je accepteren. Ajdin speelde niet goed, maar beslist het duel wel. Hij kan heel goed voetballen, maar moet ook nog veel verbeteren. Als je mij een beetje kent weet je dat ik daar bovenop zit", vervolgt Buijs. De trainer is blij met de punten, maar niet met het spel. "Het gaat om het resultaat en dat is prima. Toch vind ik dat we geen hoog niveau gehaald hebben, te weinig kansen hebben gecreëerd. Wel heb ik heb de intentie gezien om aanvallend te voetballen en we hebben de nul gehouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen