Bazoer: "Schoot door mijn hoofd dat ik matchwinner kon worden"

4 augustus 2019, 09:24

Zijn eerste officiële wedstrijd in het shirt van Vitesse is prima verlopen voor Riechedly Bazoer. De middenvelder zorgde tegen Ajax voor de 2-1, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Al met al is de oud-Ajacied tevreden.

De middenvelder was verantwoordelijk voor de 2-1 door de bal in de tweede helft hard in de hoek te schieten. "Een lekker moment was dat. Je scoort de 2-1 en denkt dat je matchwinner kan worden. Dat schiet wel door mijn hoofd. Maar je weet ook dat Ajax genoeg kwaliteit heeft voor de 2-2", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Dat gebeurde ook, maar Vitesse pakte toch een punt. "Ik had daardoor ook een fantastisch debuut. Het publiek stond er ook mooi achter, tenminste: zo voelde ik dat in het veld. Ajax is niet de makkelijkste tegenstander, dus dit is een bonuspunt. Daar moeten we tevreden mee zijn." De oud-speler van Ajax kon vroegtijdig gaan douchen door een rode kaart. "Ik raak zijn been terwijl ik vol voor de bal wil gaan. Daar kan je geel voor geven, die eerste was dom."

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen