Dumfries vastberaden: "We gaan dit omdraaien met PSV"

Dumfries vastberaden: "We gaan dit omdraaien met PSV"

3 augustus 2019 – Het seizoen kon bijna niet slechter beginnen voor PSV. De ploeg werd uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, verloor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en leed zaterdag puntenverlies tegen FC Twente (1-1). Denzel Dumfries probeert toch positief te blijven.



De verdediger maakte de enige goal voor PSV in Enschede. "We blijven elkaar steunen, we zullen knokken en we gaan dit omdraaien", aldus de rechtsachter tegen FOX Sports. PSV wilde graag winnen bij Twente om het slechte gevoel van de eerste duels weg te spoelen. "Daarom is het verschrikkelijk balen dat we hier in Enschede niet hebben gewonnen. Na rust lieten we de bal goed rondgaan en kregen we de kansen. Die zijn niet benut, dat is heel teleurstellend."

PSV kwam bij Twente al snel 1-0 achter en dat hielp de ploeg niet, zag Dumfries. "Verder hebben we geen kansen weggegeven. Die tegentreffer was ook onnodig. Desondanks was het bij vlagen goed bij ons en hebben we veel mogelijkheden met deze groep. Het gaat ongetwijfeld goed komen."

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019

  3. zondag 13 oktober 2019