Van Bommel passeerde Lozano om sportieve redenen

Van Bommel passeerde Lozano om sportieve redenen

3 augustus 2019 – Tegen FC Basel was Hirving Lozano nog basisspeler bij PSV, maar zaterdag kwam de Mexicaan ook niet in het stuk voor. Tegen FC Twente (1-1) bleef de aanvaller negentig minuten op de bank. Volgens Mark van Bommel had dat niet met een naderende transfer naar Napoli te maken.



Dat Lozano geen minuten kreeg is uiteraard opvallend. "Ik heb voor anderen gekozen, omdat ik denk met hen de meeste kans heb om te winnen. Ik zeg niet dat ik hem niet goed vond de laatste wedstrijden, maar vandaag vond ik het beter om anderen in het veld te hebben. Of hij met een transfer bezig is? Absoluut niet", zegt hij tegen FOX Sports.

PSV kwam op achterstand, maar herstelde zich daarna. In de tweede helft vond Van Bommel zijn team redelijk voor de dag komen. "Toen speelden we zoals we eigenlijk moesten spelen, met goede combinaties en snel veldspel. We maakten toen de 1-1, in die fase moet je ook de 1-2 maken, want FC Twente kon het bijna niet belopen en deden wij het gewoon goed. We hebben in ieder geval mogelijkheden tot kansen gekregen. Wij hebben best vaak op goal geschoten, FC Twente bijna niet."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019