Bazoer blijft dromen van Oranje: "Geloof nog steeds in mezelf"

3 augustus 2019, 12:58

Riechedly Bazoer (22) blijft onverminderd ambitieus. Via Vitesse hoopt hij uiteindelijk weer op het Nederlands elftal. "Ik ben jong en geloof nog steeds in mezelf", spreekt de middenvelder, die vanavond met Vitesse tegen Ajax speelt, zijn zelfvertrouwen uit.

In Arnhem wil Bazoer zijn nog steeds jonge carrière nieuw leven inblazen. "Kijk naar Ødegaard vorig seizoen. Veel spelers hebben het fantastisch gedaan hier", zegt de Utrechter in gesprek met De Gelderlander. Dat Bazoer  tegen zijn oude club Ajax zijn eerste officiële minuten krijgt voor Vitesse, maakt zijn debuut extra bijzonder. "Met veel jongens heb ik samengespeeld. Van de Beek, Schöne, Dolberg, Ziyech, Veltman, Onana. Het waren fantastische jaren."

Zijn buitenlandse avontuur bij VfL Wolfsburg en FC Porto eindigde in een teleurstelling. Desondanks blijft Bazoer zelfverzekerd. "Ik heb nooit angst gehad. Niet toen ik voor het eerst meetrainde bij Ajax, niet voor mijn basisdebuut als 18-jarige tegen Feyenoord en niet toen ik bij het Nederlands team kwam. Natuurlijk was het een jongensdroom om bij Oranje te komen en maakte het indruk toen ik jongens als Robben, Sneijder en Afellay aan tafel zag zitten. Maar ik ben nuchter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen