Willem II
0 – 0
Heracles Almelo
Feyenoord
1 – 1
FC Twente

Van den Brom: "Eigenlijk geen tijd om teleurgesteld te zijn"

Van den Brom: "Eigenlijk geen tijd om teleurgesteld te zijn"

3 augustus 2019 – FC Utrecht pakt de draad na het Europese debacle weer op. De ploeg van John van den Brom moet ook wel: zondag wacht ADO Den Haag in de eerste competitiewedstrijd. Belangrijkste vraag is hoe Utrecht de teleurstelling verwerkt."Aan de ene kant is het heel moeilijk om nu al de teleurstelling van gisteren (donderdag, red.) los te laten", zegt Van den Brom op het clubkanaal van Utrecht. "Aan de andere kant weet je ook dat de eerste wedstrijd al snel op het programma staat. Je hebt eigenlijk geen tijd om teleurgesteld te zijn. Het is nu aan ons als staf om al die koppies, die nu omlaag staan, omhoog te pushen. Zodat we er zondag weer staan voor hopelijk een heel mooie competitiestart."

De verlenging tegen Zrinjski was fysiek een aanslag op de spelers. "Daar zijn we op getraind en voor getraind. Vanuit de medische staf was er geen commentaar over jongens die een blessure hebben overgehouden aan de wedstrijd van donderdagavond, dus dat is positief."

"Natuurlijk is ook direct na die wedstrijd het herstel ingezet om zo goed mogelijk klaar te zijn voor zondag. Mentaal is het heel lekker om snel weer te kunnen spelen. We moeten nu de knop omzetten. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik ben er ook ziek van, maar net aan tafel ging het alleen nog maar over ADO-uit."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020