'PSV nog steeds in afwachting van bod Napoli op Lozano'

'PSV nog steeds in afwachting van bod Napoli op Lozano'

2 augustus 2019 – PSV wacht nog steeds op een bod van Napoli op Hirving Lozano. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad, in tegenstelling tot berichten vanuit Italië. Media aldaar melden al een akkoord tussen PSV en Napoli voor de miljoenentransfer van Lozano.Dat is volgens het ED te voorbarig. De krant sprak bronnen binnen PSV en vernam dat er nog altijd geen officieel bod op tafel ligt. Chucky moet zo'n veertig miljoen kosten. Wel zijn de Eindhovenaren op de hoogte van de interesse. Napoli nam dan ook al meermaals contact op met de vice-kampioen.

Lees ook: 'Napoli zet na misgrijpen Pepe vol in op PSV'er Lozano'

Gezien de huidige situatie behoort de Mexicaan zaterdag tot de wedstrijdselectie van PSV, dat de Eredivise opent in de uitwedstrijd tegen FC Twente. Lozano's zaakwaarnemer Mino Raiola werkt op de achtergrond aan een transfer. Behalve een deal tussen beide clubs, moeten ook Lozano en Napoli een akkoord zien te bereiken. Belangrijk punt in die onderhandelingen zijn portretrechten.

Naast Napoli wordt ook Valencia voorzichtig genoemd als geïnteresseerde club. Echter heeft de nieuwe club van Jasper Cillessen ook andere dingen aan het hoofd. Bestuurlijk is het daar behoorlijk onrustig.

Ben jij beter dan Mark van Bommel en Erik ten Hag? Doe mee aan deze gratis Eredivisie-game

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020