Gisteren gemist: Willem II wint bij PEC, nog geen bod op Lozano

Gisteren gemist: Willem II wint bij PEC, nog geen bod op Lozano

3 augustus 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 2 augustus.'PSV nog steeds in afwachting van bod Napoli op Lozano'
PSV wacht nog steeds op een bod van Napoli op Hirving Lozano. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad, in tegenstelling tot berichten vanuit Italië. Media aldaar melden al een akkoord tussen PSV en Napoli voor de miljoenentransfer van Lozano.

Kamp El Khayati wijst naar ADO: "Club wil steeds meer geld"
Het kamp van Nasser El Khayati wijst met een beschuldigende vinger naar ADO Den Haag. Zij balen ervan dat de transfer naar Qatar SC nog steeds niet in kannen en kruiken is. Het management van El Khayati laat aan Voetbal International weten dat ADO zich niet aan de afspraken houdt.

Willems verkast op huurbasis naar Newcastle United
Jetro Willems gaat spelen in de Premier League. Eintracht Frankfurt verhuurt hem aan Newcastle United, dat tevens een optie tot koop afsprak. Willems verruilde twee jaar geleden PSV voor Eintracht, waar zijn perspectief vorig seizoen steeds meer afnam.

Bevestiging vanuit Leicester: akkoord met United over Maguire
Manchester United en Leicester City hebben een akkoord over de transfer van Harry Maguire. Manager Brendan Rodgers bevestigde dat na de oefenwedstrijd tegen Atalanta. Met de deal is circa 88 miljoen euro gemoeid, wat Maguire de duurste verdediger ter wereld maakt.

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019