Kökcü: "Ik vind wel dat ik in de basis hoor, eerlijk gezegd"

2 augustus 2019, 18:27

Orkun Kökcü zou zichzelf in de basis van Feyenoord zetten. Via die weg hoopt hij dit seizoen te debuteren voor Turkije. "Ik vind wel dat ik in de basis hoor, eerlijk gezegd", aldus de achttienjarige middenvelder, die vorig seizoen debuteerde onder Giovanni van Bronckhorst. 

"Ja, ik heb wel vertrouwen in mijzelf", beaamt Kökcü in gesprek met FOX Sports. "Ik denk ook dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Eigenlijk hoop ik zo te debuteren in het Turkse elftal, waarvoor ik gekozen heb. Ik heb zin om daar aan de slag te gaan."

Vorige maand hakte de Feyenoorder die knoop door. "Ik heb veel gesprekken gehad met de Turkse bond en de trainers daar. Het gevoel was meteen goed. Een dag na mijn besluit werd ik nog gebeld door de trainer van Oranje onder 19. Hem heb ik mijn keuze uitgelegd, hij respecteerde dat."

Eerst wacht zondag de Eredivisie-start met Feyenoord tegen Sparta. De Rotterdammers kijken terug op een wisselvallige voorbereiding. "Soms was het spel goed, maar de resultaten waren niet altijd zoals we wilden. In de competitie moet dat anders."

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen