Kamp El Khayati wijst naar ADO: "Van kastje naar muur"

Kamp El Khayati wijst naar ADO: "Van kastje naar muur"

2 augustus 2019 – Het kamp van Nasser El Khayati wijst met een beschuldigende vinger naar ADO Den Haag. Zij balen ervan dat de transfer naar Qatar SC nog steeds niet in kannen en kruiken is. Het management van El Khayati laat aan Voetbal International weten dat ADO zich niet aan de afspraken houdt.El Khayati zelf heeft al twee weken een akkoord met Qatar SC. De gesprekken tussen beide clubs verlopen een stuk stroever. "We worden van het kastje naar de muur gestuurd", zegt zaakwaarnemer Majid Ashria tegen VI. "Het is zeer, zeer moeilijk communiceren met ADO. We hebben ondertussen met zo'n beetje iedereen van de club gesproken, maar we blijven doorverwezen worden en nog steeds is er geen oplossing."

Volgens Ashria weigert ADO mee te werken, ook nadat het bod is verdubbeld. "De club wil er steeds weer een beetje meer geld bij. Qatar SC heeft nu al meerdere aanbiedingen gedaan, maar ADO neemt nergens genoegen mee. En ondertussen blijven ze maar zeggen dat het allemaal wel goed gaat komen, maar het duurt al veel te lang."

El Khayati baalt stevig van de strubbelingen. "Het is heel frustrerend dat ADO niet meewerkt en dat El Khayati ondertussen wordt weggezet als een lastige jongen. Dat is helemaal niet het geval. Hij wil juist op een goede manier weg bij ADO en had verwacht dat alles soepeltjes zou verlopen."

Ondanks alles blijft men hopen dat alles in orde komt. "Nasser heeft in augustus 2017 hoogstpersoonlijk een akkoord gesloten met Queens Park Rangers, zodat hij transfervrij naar ADO kon. Anders had hij nooit voor ADO gespeeld. Nasser heeft heel veel te danken aan ADO, maar ADO ook aan Nasser. Juist daarom blijft hij hopen dat alle partijen er in goed overleg uit zullen komen."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019