Fraser: "Feit blijft wel dat Feyenoord, Feyenoord blijft"

Fraser: "Feit blijft wel dat Feyenoord, Feyenoord blijft"

2 augustus 2019 – Sparta Rotterdam weet dat het direct aan de bak kan in de Eredivisie. Zondag begint de promovendus aan het nieuwe seizoen met de uitwedstrijd tegen stadsgenoot Feyenoord. Een pittige kluif, weet Henk Fraser.Door de moeizame voorbereiding heeft Feyenoord veel kritiek gekregen, maar Fraser onderschat de tegenstander niet. "Feit blijft wel dat Feyenoord, Feyenoord blijft. En veel van mijn jongens hebben ook nog nooit in een volle Kuip gespeeld. Feyenoord blijft de te kloppen ploeg. Wij weten waar we vandaan komen en wat we ondertussen kunnen" zegt de coach tegen RTV Rijnmond.

Wedstrijden tegen Feyenoord zijn altijd speciaal voor Fraser, die de Rotterdamse club een warm hart toedraagt. "Ik ben Feyenoordsupporter, dat blijf ik, maar ik ben er supertrots op dat ik trainer ben van Sparta en dat wij gepromoveerd zijn. En dat wij de uitdaging aangaan om in de Eredivisie te blijven."

Aanvoerderschap
Sparta gaat het nieuwe seizoen in met Adil Aussar als aanvoerder, terwijl Bryan Smeets vive-aanvoerder is. "Ik heb duidelijk gekozen voor spelers die wat centraler op het veld staan. Het geeft wel aan dat wij vertrouwen hebben in deze spelers, maar ze moeten wel presteren", aldus Fraser.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019