Schuurs knokt zich in Ajax-basis: "Moet een killer zijn"

2 augustus 2019, 15:43

Perr Schuurs heeft zich uitstekend gemanifesteerd in de voorbereiding bij Ajax en maakte ook een goede indruk in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal. Waarschijnlijk begint hij door de absentie van Edson Alvarez zaterdag in de basis tegen Vitesse. De oud-speler van Fortuna Sittard is tevreden met hoe het nu gaat.

De negentienjarige verdediger kreeg onlangs de complimenten van Erik ten Hag. "Ik had niet verwacht dat hij zich zo zou manifesteren", zei de trainer. "Dat is leuk om te horen", reageert de verdediger bij NH Sport. Toch weet hij dat hij aan de bak moet. "Het is belangrijk dat ik ga uitstralen dat ik hier kost wat kost alle duels wil winnen. Ik moet een killer zijn, als ik op het veld sta. In het gewone leven blijf ik gewoon een lieve jongen hoor."

Schuurs stond te boek als een groot talent bij Fortuna, maar had een jaar nodig om zich aan te passen. Hij moest eerst ervaring opdoen in Jong Ajax. "Ajax streeft het niveau van de Champions League na", blikt Schuurs terug. "Natuurlijk had ik vorig seizoen vaker in het eerste elftal willen spelen. Maar als ik eerlijk ben, dan was dat niet realistisch. Daarvoor maakte ik nog te vaak een foutje in de Eerste Divisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen