Groenendijk gebruikt Kramer direct tegen FC Utrecht: "Hij is slim"

Groenendijk gebruikt Kramer direct tegen FC Utrecht: "Hij is slim"

2 augustus 2019 – Alfons Groenendijk heeft aanwinst Michiel Kramer – hij kwam deze week transfervrij binnen – direct bij de selectie gehaald van ADO Den Haag. De lange spits begint op de bank achter Tomas Necid, maar is wel inzetbaar. "Voor hem geldt hetzelfde als Lex Immers: hij komt terug na hier al mooie jaren te hebben gehad. Hopelijk volgt er weer een goede tijd."Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie. Tegenover de aanwezigheid van Kramer, staat de afwezigheid van Nasser El Khayati, John Goossens, Dion Malone en Donny Gorter. Eerstgenoemde is er niet vanwege transferperikelen. "Mocht El Khayati gaan, dan ligt de prioriteit voorin als het om nieuwelingen gaat. Het is duidelijk dat we zonder Nasser en Sheraldo Becker nieuwe wapens moeten zoeken. Deze zoeken we nu uiteraard in de huidige groep."

Lees ook: ADO Den Haag grijpt mis bij Da Cruz en test Ould-Chikh

Kramer is een van die gevaarlijke spelers voorin. "Hij is slim en kan goed een bal vasthouden, maar heeft vooral de drive om te laten zien wat hij echt kan. Hij vindt zelf ook dat hij de afgelopen twee tot drie jaar te weinig heeft laten zien", laat Groenendijk tegenover het Algemeen Dagblad weten over Kramer.

Tegen FC Utrecht gaat de coach niet veel anders doen dan vorig seizen, toen er met 5-0 gewonnen. Groenendijk: "De manier van spelen bij FC Utrecht is niet veel anders dan vorig seizoen. Zolang dit onze groep is doen we het hiermee en met deze groep gaan we het deze tegenstander heel moeilijk maken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019