Stam kiest voor Vermeer als eerste doelman van Feyenoord

2 augustus 2019, 14:37

Giovanni van Bronckhorst koos voor Justin Bijlow als eerste keeper van Feyenoord, maar dat geldt niet voor Jaap Stam. De nieuwe hoofdtrainer van de Rotterdammers moet omdat Bijlow nog niet helemaal fit is nu kiezen voor Kenneth Vermeer, maar zal ook later in het seizoen vasthouden aan de international.

Dat heeft Stam vrijdag aangekondigd op de persconferentie voor het duel met Sparta Rotterdam van zondag. Bijlow kampte met fysieke malheur, waardoor hij niet in actie kwam in de voorbereiding. "Justin heeft zich helaas niet kunnen laten zien in de voorbereiding. Als hij fit is, dan wordt hij niet direct weer eerste keuze. Dat blijft Kenneth", zei Stam volgens RTV Rijnmond.

Stam kan zondag beschikken over zomeraanwinst Luciano Narsingh. De international heeft nog maar weinig speelminuten in de benen, waardoor Stam hem rustig wil brengen. "Luciano moest van ver komen. Hij kan steeds meer, dat zien we ook in de trainingen." Net als Narsingh is ook Sam Larsson zondag inzetbaar. Dat geldt niet voor Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Sven van Beek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen