Van Bommel waakt voor Twente: "Ze gaan verrassen"

Van Bommel waakt voor Twente: "Ze gaan verrassen"

2 augustus 2019 – Mark van Bommel verwacht dat PSV zaterdagavond een zwaar karwei staat te wachten op bezoek bij FC Twente. De oefenmeester ziet in de Tukkers mogelijk een van de grote verrassingen komen Eredivisie-seizoen. "Het is een goed voetballende ploeg, die graag wil voetballen. Ik denk dat zij de verrassing van het seizoen gaan worden."Dat vertelt hij op de clubsite over de opponent. "We hebben ze bekeken en ze zijn niet moeilijk te analyseren. Je ziet dezelfde dingen terugkomen en we zijn goed voorbereid", stelt Van Bommel gerust. Bovendien willen de Eindhovenaren het slechte gevoel van afgelopen week wegspoelen.

"Woensdag zijn we terug gekomen, we hebben twee keer getraind. We zijn blijven doen zoals we altijd doen en daar moet je ook geen verandering in aanbrengen. De teleurstelling was groot, iedereen heeft alles gegeven en daarom kon ik ook niet boos worden. Feit is wel dat je doelpunten moet maken en voorkomen", aldus de oefenmeester.

Verder ging de coach nog in op de vraag of Ajax niet de grote favoriet is om de Eredivisie te winnen komend seizoen. "De favoriet wordt ook niet altijd kampioen", stelt hij. "We kunnen 83 punten halen, maar dat zal net zoals vorig seizoen niet makkelijk worden.''

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019