Geen verrassing: Van Veldhoven vertrekt bij Roda JC

Geen verrassing: Van Veldhoven vertrekt bij Roda JC

2 augustus 2019 – Zoals verwacht scheiden de wegen van Roda JC en Harm van Veldhoven per direct. Vrijdagmiddag heeft de Eerste Divisie-club aangekondigd dat de technisch directeur vertrekt uit Kerkrade. Van Veldhoven zat al enige tijd tijd ziek thuis.Van Veldhoven was tussen 2008 en 2012 hoofdtrainer en werkte sinds het seizoen 2017/2018 als technisch directeur. Daarbij was hij afgelopen seizoen ook algemeen directeur op interim-basis. Van Veldhoven was tijdens een roerige periode directeur bij Roda en werd kort na de komst van de nieuwe eigenaar Mauricio Garcia de la Vega ziek.

Laatstgenoemde is hem desondanks dankbaar. 'Als beoogd nieuwe eigenaar van Roda JC wil ik, Mauricio Garcia de la Vega, Harm graag hartelijk danken voor het werk wat hij voor onze club gedaan heeft en wens ik hem alle succes toe in het vervolg van zijn loopbaan', schrijft de Mexicaan op de clubwebsite.

Ook Van Veldhoven blikt terug op zijn zes jaar bij Roda. "Een verschil in visie met de nieuwe bestuursploeg doet onze wegen scheiden. Ik wil de club en alle mensen die betrokken zijn bij Roda JC het allerbeste toewensen. De laatste twee jaar stonden in het teken van puin ruimen en heropbouwen. Dankzij een stevigere verankering in de regio en een sterkere focus op de jeugdwerking werd de goede weg ingeslagen. De komst van Mauricio Garcia De la Vega brengt nieuwe mogelijkheden en andere accenten met zich mee, ik hoop oprecht dat Roda JC hier optimaal de vruchten van kan plukken."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 8 augustus 2020

  2. vrijdag 7 augustus 2020