'Napoli zet na misgrijpen Pepe vol in op PSV'er Lozano'

'Napoli zet na misgrijpen Pepe vol in op PSV'er Lozano'

2 augustus 2019 – De belangstelling van Napoli voor Hirving Lozano heeft een vlucht genomen. Volgens Voetbal International zetten de Italianen vol in op de komst van de aanvaller van PSV. Eerder probeerde Napoli nog Nicolas Pepe aan te trekken, maar hij koos voor Arsenal.Napoli was naar verluidt akkoord met Lille over de transfer van Pepe, die de Italianen rond de tachtig miljoen euro zou kosten. De Ivoriaan koos donderdag echter voor Arsenal, waardoor Napoli verder moet zoeken naar een aanvaller. Het bod op Pepe bewijst in ieder geval dat de nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen financiële daadkracht heeft. Napoli werd ook al in verband gebracht met James Rodriguez, maar ook hij bleek niet haalbaar.

Volgens VI gaat de focus van de club daardoor nu op PSV-aanvaller Lozano. Trainer Carlo Ancelotti liet zich eerder al ontvallen dat hij gecharmeerd is van de Mexicaan. PSV verlangt een bedrag van rond de veertig miljoen euro voor de buitenspeler. Met de komst van Bruma is er al ingespeeld op een vertrek van of Lozano of Steven Bergwijn. Laatstgenoemde staat nog altijd onder contract bij PSV, waardoor PSV de ruimte heeft om Lozano te verkopen.

Als de aanvaller inderdaad naar Napels vertrekt, dan komt hij meerdere oud-Eredivisie-aanvallers tegen. Dries Mertens, Arek Milik en Amin Younes spelen al bij de Italiaanse topclub.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020