Spartak pakt door en haalt ook oud-NEC'er Larsson naar Moskou

2 augustus 2019, 11:53

Spartak Moskou heeft in navolging van André Schurrle zich ook versterkt met oud-NEC'er Jordan Larsson. De spits komt over van IFK Norrköping, dat hem niet lang geleden overnam van NEC. Mogelijk profiteert men in Nijmegen dus ook mee van de deal van Larsson, die vermoedelijk gaat samenspelen met AZ'er Guus Til.

Spartak Moskou haalde eerder deze week Schürrle en legt nu naar verluidt zo'n vier miljoen euro neer voor Larsson, de zoon van oud-prof Henrik Larsson. NEC, dat hem voor een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/326681/nec-neemt-per-direct-afscheid-van-aanvaller-jordan-larsson/,_blank,klein bedrag] naar Zweden liet gaan, heeft bij die transfer mogelijk doorverkoopclausules bedongen. Eerder deze week [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/353915/nec-rekent-op-sluitende-begroting-dankzij-transfer-groeneveld/,_blank,profiteerde] de club al volop mee van de transfer van Arnaut Danjuma Groeneveld.

Voor de Russische topclub is het een drukke transferweek, want ook Guus Til wordt op korte termijn naar verwachting gepresenteerd. Nadat de deal met Gastón Pereiro stukliep, richtte het zich op Til. Die overgang wordt zeer vermoedelijk spoedig afgerond. Eerder kwamen Ezequiel Ponce en Reziuan Mirzov al naar Spartak.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen